Akcije

Ladies night u bioskopu Cineplexx!

30. decembar 2016.

Da li ste ikada bile zaljubljene u osobu koja vašim roditeljima nije baš preterano simpatična? Kako to da promenite naučiće vas Džejms Franko u romantičnoj komediji „Zašto baš on?“, koja će biti prikazan u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopima Cineplexx u četvrtak, 5. januara, sa početkom u 20 časova.
Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da saznaju „Zašto baš on?“ očekuju pokloni iznenađenja, kao i primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu.

Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen otac Ned, zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji. Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda - dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno ,,neobičnog’’ dečka svoje ćerke. Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi. Brajan Krenston se našao u ulozi brižnog tate kome muke zadaje Džejms Franko kao velika ljubav njegove princeze. Društvo im prave i Zoi Dojč, Megan Mulali, Grifin Glak i mnogi drugi.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Zašto baš on?“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: youtu.be/H0FlNqqhfr0.

Film se nalazi u distribuciji MCF Mega Com Film distributerske kuće.