Akcije

Nova kolekcija jesen/zima u Tom Tailor-u!

10. avgust 2017.

Ovu sezonu jesen/zima započnite sa pozitivnim pogledom na život. Sa svakodnevnim brigama i globalnim promenama, najlakše ćete se izboriti ukoliko uvek sa sobom nosite široki osmeh.

TOM TAILOR JE REKAO DA. PRIGRLITE SREĆU I HRABROST.

Nova TOM TAILOR kolekcija u svet mode donosi set stylish tonova, koji najbolje opisuju vaše emocionalne preokrete. Sa optimističnim stavom i odgovarajućim outfitom iz kolekcije TOM TAILOR jesen/zima, svet odmah postaje šareniji. Sve se vrti oko hrabrih modnih kombinacija i modnih dodataka koje možete da izradite sami. Ove sezone pripremili smo više boja, za više različitih karaktera. Važno je da u životu budemo jedinstveni i da se sa njim suočavamo opuštenije. TOM TAILOR okuplja ljude kako bi delili trenutke sreće. Zajedno ćemo pronaći recept za lakši život, bez gubitka individualnog stila.

DA LI STE SPREMNI DA IZAĐETE IZ KOMFORT ZONE? RECITE DA.

U predstojećoj sezoni nosićemo kratke sportsko-elegantne jakne u kombinaciji  sa nezamenljivim džinsom i debelim džemperom. Nećemo moći ni bez bomber jakni u raskošnoj bordo boji i trendi kamuflažnih jakni koji se odlično kombinuju sa crnim čizmama. Ona je rekla DA sportskoj trenerci sa belim prugama sa strane, crvenom džemperu sa zakrpama i odgovarajućim belim patikama. On je rekao DA maslinasto zelenoj jakni, udobnom vunenom puloveru i izbledelom džinsu sa moćnim kaišom.

DA LI STE SPREMNI DA SE PONOVO PRIJAVITE? RECITE DA.