Događaji

Letnji festival za dame u Delta Cityju!

22. maj 2017.

U luksuznom ambijentu šoping mola DELTA CITY,  27. i 28. maja, od 10 -22h održaće se Drugi festival za dame pod nazivom SUMMER WOMEN’S FEST.
SUMMER WOMEN’ S FEST je odgovor na sve ženske nedoumice u vezi sa pitanjem kako spremne dočekati leto, biti lepše, negovanije i zadovoljnije sobom.
SUMMER WOMAN’S FEST predstavlja jedinstvenu priliku da se sve dame koje vode računa o sebi upoznaju sa renomiranim brendovima, koji će im svojim uslugama i proizvodima olakšati svakodnevnicu i omogućiti im da uz sve obaveze koje imaju izgledaju lepo i negovano za predstojeću sezonu.
Na letnjem festivalu, izlagači će imati idealnu priliku da predstave svoje novitete i da na direktan način upoznaju posetioce sa svojim proizvodima i uslugama, sa akcentom na proizvode i usluge koje su aktuelne za predstojeću letnju sezonu.
Sajamska manifestacija je promotivno prodajnog karaktera.
Pored izlaganja reprezentativnih brednova za posetioce će biti organizovan edukativno zabavni program (saveti nutricionista, make-up artista,  stručnjaka iz estetskih centara, fitness instruktora,  druženje sa domaćim  autorima, astrolozima i  numerolozima).
DOČEKAJTE LETO  SPREMNE!