Događaji

M&B NIVEA Baby Puzijada u Deltra Cityju!

26. maj 2017.

Priprema, pozor, sad!
Mama i beba & NIVEA Baby Puzijada!

Kao što znate, časopis „Mama&beba“ pre deset godina osmislio je simpatičnu manifestaciju nazvanu Puzijada, u kojoj se bebironi takmiče u puzanju

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na 19. po redu Puzijadu, takmičenje u puzanju beba, koje, kao i godinama unazad, organizuje časopis Mama&beba, pod generalnim pokroviteljstvom NIVEA Baby dečje kozmetike. Cilj nam je da se prvenstveno dobro zabavimo i družimo, a tek onda da se takmičimo i osvojimo lepe poklone.

Kada i gde?
Ovog puta, takmičenje će se održati u centralnom atrijumu šoping mola „Delta City“ u Novom Beogradu, 29. maja 2017. (ponedeljk) u 12 sati. Ukoliko želite da učestvujete, prijavite svoju bebu „puzalicu“ NAJKASNIJE DO 26. maja 2017. (petak) do 16 sati. Zamolili bismo vas da u  "Delta City" dođete do 11.30 – radi procedure evidentiranja.

Ko ima pravo učešća?
U takmičenju mogu da učestvuju sve bebe koje još nisu prohodale. Uzrast nije važan! Cilj je da vaš mališan u što kraćem vremenu prepuzi NIVA Baby puzidron. Kako bi takmičenje bilo efikasnije i ravnopravnije, bebe ćemo podeliti u dve grupe: mlađa (do devet meseci) i starija (od devet meseci). Tri najbrža takmičara iz obe kategorije dobiće vredan poklon generalnog sponzora puzijade – NIVEA Baby kozmetika za bebe. Sve dodatne informacije dobićete na licu mesta. 

Kako da prijavite bebu na „M&B NIVEA Baby Puzijadu“?
1. način: pošaljite SMS na broj 1201 (ukucajte BEBA-razmak-puzijada-razmak, ime, prezime i mesto stanovanja deteta i uzrast u mesecima).
2. način: pozivanjem broja 021/489-71-00 lokal 135, svakog radnog dana od 9 do16 sati.
3. Putem imejla mama&beba@color.rs (pošaljite ime, prezime i mesto stanovanja bebe, uzrast i kontakt telefon jednog roditelja).
4. Putem grupe Moja beba na Fejsbuku: Ako niste član grupe, učlanite se, a zatim ostavite podatke o detetu (ime, prezime, mesto stanovanja i uzrast, uz napomenu da je reč o prijavi za Puzijadu).