Događaji

Najveća novogodišnja žurka za ljubimceu Delta Cityju!

24. novembar 2016.

Nova godina nam se sitnim koracima približava. Upravo zato, Deda Mraz je odlučio da i ove godine porani i obraduje sve poslušne ljubimce, ali i napuštene kuce i mace Srbije. Mogućnost da se fotografišu sa Deda Mrazom i dobiju paketić, već petu godinu za redom imaće beogradski mezimci u nedelju 27. novembra, u tržnom centru Delta City, sa početkom u 15 časova.
Svi ljubimci, bilo koje vrste, koji dođu na najveću novogodišnju žurku i fotografišu se sa najpopularnijim dekicom, ostvaruju mogućnost da postanu jedan od njegovih 12 pomoćnika i tako osvoje vredne nagrade. Kao i prethodnih godina, i ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera. Svi koji žele da pomognu, mogu doneti paketić za kuce i mace Beograda koji nemaju svoje domove i tako i njima ulepšaju dolazeće praznike. Hrana, poslastice, igračke, prostirke, stari povoci i amovi, sve je dobrodošlo. 
Posetioce najveće novogodišnje žurke za ljubimce očekuju i brojni edukativni sadržaji, koji će posebno biti interesantni deci i njihovim roditeljima. Na događaju će, između ostalih, učestvovati i projekat „Plavi pas“, koji za cilj ima učenje dece pravilnom ophođenju prema psima i fondacija za pomoć najmlađima „Podrži život“.

Događaj su između ostalih podržali i pevačica Svetlana Seka Aleksić, glumica i voditeljka Kristina Radenković i glumica Bojana Stefanović, ali i modna blogerka Branislava Antović i Miloš Lazić sa NAXI radija, koji će i prisustvovati događaju.
Vlasnici koji još nisu prijavili svoju kucu, macu, morsko prase, papagaja, kornjaču, hrčka, feretku, iguanu, apsolutno bilo kog ljubimca, za druženje sa Deda Mrazom u Beogradu, to mogu učiniti do petka 25. novembra putem sajta www.petface.net.