Događaji

Osmomartovski Katapult u Delta Cityju!

02. mart 2017.

Modna manifestacija Katapult za Dan žena slavi i svoje 100. izdanje. Ovom prilikom, jubilarno izdanje festivala održaće se od 05. do 08. marta 2017, od 10:00 do 22:00h, na centralnom atrijumu Delta City-ja.

Katapult poziva izlagače i posetioce na novo osmomartovsko druženje u t.c. Delta City, u okviru 100. Katapult festivala. Svi ljubitelji mode koji posete naš najlepši tržni centar moći će da uživaju u maštovitim kreacijama naših dizajnera, koji su za ovo specijalno izdanje festivala pripremili posebnu ponudu unikatnih rukotvorina.

Naši dizajneri se trude da iznova osvajaju različite ukuse probirljive i zahtevne modne publike, a izdvajaju po originalnom dizajnu, unikatnoj proizvodnji i kvalitetu radova, koji predstavlja najveći prioritet. Kroz Katapult je do sada promovisano više od 1000 dizajnera, i sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Svi posetioci Delta City-ja imaće priliku da u okviru ove četvorodnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju i sebe, a i svoje najdraže dame jedinstvenim poklonima za Dan žena.