Događaji

Vikend beba, dece i trudnica!

11. septembar 2017.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA održaće se 16. i 17. septembra (dani vikenda) u centralnom atrijumu šoping mola Delta City, od 10-22h.

Manifestacija VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.


3. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA podržaće YUMAMA, u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja, organizovanjem kreativnih radionica i predavača koji će biti na raspolaganju trudnicama za sve stručne savete.
Edukativni program na 3. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Škola roditeljstva Nada Lazić, Škola za trudnice Mamin san, Fit i zdrava mama.
Predavanja će obuhvatati segment pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, obuku o nezi novorođenčeta, logopediju, matične ćelije, pravno savetovalište za trudnice i mame, korektivnu ginastiku.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i bogat zabavni program za bebe i mališane. Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 3. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.