McDonald's
McDonald's

McDonald'sTM je vodeći svetski ugostiteljski lanac sa preko 31.000 restorana širom sveta, koji svakog dana uslužuju oko 52 miliona ljudi u više od 110 zemalja. Naši proizvodi su visokokvalitetni, raznovrsni, ukusni i prepoznatljivi: dovoljno je samo reći Big MacTM, Cheeseburger, Milk Shake ili pomfrit, a da prvo na šta pomislimo bude - McDonald’s. Na srpskom tržištu prisutni smo više od 20 godina, i za to vreme su usluženi milioni gostiju, a restorani u Beogradu i Novom Sadu drže više svetskih rekorda po broju posetilaca. I u ovom restoranu vas pored kvalitetne hrane tradicionalno očekuje brza i ljubazna usluga, a na meniju se nalaze naši poznati proizvodi kao što su Hamburger, Cheeseburger, Big MacTM, McRoyalTM, Filet-o-FishTM, McToastTM i mnogi drugi. Goste stalno iznenađujemo i specijalnim sezonskim ponudama.

Kao društveno odgovorna kompanija, McDonald’s je u svoju poslovnu strategiju uklopio i brigu za društvenu zajednicu u kojoj posluje. Kroz humanitarni fond "Ronald McDonald Dobrotvorna Kuća", samo u toku jedne godine upućeno je više od 50 miliona dolara pomoći onima kojima je bila najpotrebnija. U Srbiji smo organizatori i pokrovitelji niza humanitarnih, kulturno-obrazovnih i sportskih manifestacija, putem kojih nastojimo da poboljšamo kvalitet života i status dece, kao i ugroženih kategorija stanovništva.

Brinemo o zaštiti životne sredine, a partneri sa kojima sarađujemo posluju po najvišim profesionalnim i etičkim standardima. Redovno organizujemo promocije koje se zasnivaju na tačnim podacima o hrani, sastavni element im je zabava, a cilj održavanje poverenja postojećih i privlačenje novih gostiju. Između McDonald's restorana i gostiju postoji i emotivna veza, koja potvrđuje da su uspešni samo oni brendovi koji izrastu u robnu marku koju volimo. Kada se odlučite za McDonald’s, znajte da ste izabrali kvalitet.


Lokal
Drugi sprat - Lokal 301
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 858