Wycon
Wycon

WYCON Cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, ističe svojim poreklom i proizvodnjom.
Asortiman njihovih proizvoda uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu. Vodeći je kozmetički brend na italijanskom tržištu koji poseduje preko 230 prodajnih objekata u 12 zemalja.
Prva radnja u Srbiji otvorena je sredinom leta u Knez Mihailovoj 32. Od tada sve ljubiteljke kvalitetne italijanske kozmetike biraju svoju omiljenu šminku u srcu Beograda, gde ih ljubazno osoblje sprovodi kroz ponudu brenda WYCON kao da su u Španiji, Portugalu, Parizu, Švajcarskoj ili nekoj od oko 230 WYCON radnji.
Nedavno je otvorena I druga lokacija u Delta City-ju, na kojoj su prisustvovale mnoge poznate dame kako bi se bolje upoznale sa brendom kao I neke koje su ga do sada kupovale isključivo u inostranstvu. Posetite WYCON štand u prizemlju soping mola Delta City i pronađite svoju savršenu kombinaciju šminke, koja će učiniti da zablistate u svakoj prilici!

Lokal
Prizemlje - Lokal k17a
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon :

+381 69 1135 987

E-mail:

wycon.delta@bjn.rs