Clarks
Clarks

Od savremenog izgleda, inspirisanog modnim pistama, do cipela koje su sigurno utočište za mala stopala, dovoljno je reći: Clarks! Svetski broj jedan u proizvodnji obuće za svaki dan. Sopstveni dizajn, inovacije, proizvodnja i prodaja više od 50 miliona pari cipela u toku godine.
Osnovan davne 1825. godine, od strane braće Sajrusa i Džejmsa, Clarks je i danas smešten u njihovom rodnom mestu Strit, okrug Somerset, s tim da je danas biznis kompanija, koja posluje u preko 35 zemalja širom sveta.
Iako neprestano raste i unosi inovacije, nikada se ne gube iz vida one vrednosti zahvaljujući kojima je Clarks danas tu gde jeste – odnos prema kupcima, partnerima, dobavljačima krasi međusobno poštovanje, lojalnost i integritet.

Originals

Clarks Originals modeli su deo trenutka. Uvek je tako bilo i tako će i biti. Od ikoničnog stila koji nikad ne izlazi iz mode, do dizajna koji se prilagođava svakom vremenu. Klasici su oživljeni, legende reinterpretirane. Zadivljujući novi izgledi su inspirisani koliko prošlošću toliko i onim što nas sada okružuje. Prvoklsani materijali dolaze sa svih strana sveta kako bi upotpunili Originals priču. Originalni đon daje pečat Originals izgledu.

Lokal
Prvi sprat - Lokal 231
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 3121 144