Akcije

Comic night uz film „Venom” u bioskopu Cineplexx!

28. septembar 2018.

Da li je Venom najneobičniji junak ili antijunak saznajte na Comic night događaju u četvrtak 4.oktobra od 20 časova u bioskopu Cineplexx!

 

Jedan od najsloženijih Marvelovih likova, novinar Edi Brok postaje domaćin vanzemaljskog stvorenja zvanog Venom. On je opasan, strašan i nepredvidiv. Njegova mračna duhovnost odgovara samo njegovom predosećanju za nasilje. Sve te osobine oslikavaju se i u njegovoj spoljašnosti u velikim belim očima, ustima sa oštrim zubima i dugačkom zmijolikom jeziku. Venom je ponekad nalik demonu, ali kroz radnju filma on dobija smisao za humor, postaje vrlo duhovit, ponekad sarkastičan.

 

Svi posetioci bioskopa Cineplexx, u četvrtak 4. oktobra od 20 časova na Comic night događaju dobijaju ekskluzivni poster filma na poklon! Izdavačka kuća Darkwood iz Beograda obezbedila je 25% popusta na sva izdanja uz kupljenu ulaznicu za film „Venom”. Najsrećnije posetioce u bioskopu, Darkwood će obradovati fantastičnim izdanjima stripa, u kojima se pojavljuje njihov omiljeni lik.

 

Glavnu ulogu u filmu, tumači jedan od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardi, koji je sa lakoćom izneo najkomplikovanije scene, dok mu društvo pravi sjajna Mišel Vilijams.

 

Karte za Comic night su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx!