Akcije

PREMIJERA FILMA „LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA''!

07. mart 2018.

U subotu 10. marta će najmlađi imati prilike da se na premijeri filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza”, koja je zakazana za 16:00 časova u bioskopu Cineplexx Delta City zabave uz specijalan program i neodoljivi animirani film, koji će inspirisati kako mlađe, tako i one malo starije. Sve mališane očekuje mnoštvo kreativnih radionica već od 15 časova, dok će glumci koji su pozajmili glasove omiljenim junacima, pred početak filma pozdraviti publiku i poželeti im dobrodošlicu. Nakon projekcije, biće upriličeno druženje sa glumcima, potpisivanje postera, uz koktel osveženje za najmlađe!

 

Radnja filma smeštena je u gradu Vinčiju, u kome život prolazi mirno: mladi Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć druga Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra i podsmeva im se. Jednog dana Lizinu kuću zahvata iznenadni požar i njena porodica više ne može da plaća dugove. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

 

Glumci koji će prisustvovati premijeri su:  Milena Živanović, Milan Antonić, Milan Tubić, Đorđe Divjak, Darija Vračević, Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković,  kao i producent filma Srdjan Čolić.

 

Karte su u prodaji, ne propustite neodoljivu avanturu Leo da Vinčija i zabavite se u bioskopu Cineplexx Delta City.