Akcije

Premijerna projekcija filma ,,Angry Birds 2“!

17. avgust 2019.

U subotu, 17. avgusta u 18 časova dođi u bioskop Cineplexx 4D Delta City na premijernu projekciju filma ,,Angry Birds Film 2“. Druženje sa ekipom sinhronizacije garantuje dodatni provod uz gledanje filma.

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić..… samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2“ koji će nasmejati i decu i odrasle.

U sinhronizaciji učestvovali su i influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE, kao i pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi i Đogani.

Kako su se naši poznati glumci, muzičari i influenseri snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro su se sa njima poistovetili u filmu „Angry Birds  Film 2“ , saznajte na premijeri!

Karte za ovu projekciju možete kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City kao i uz Cineplexx karticu!