Akcije

Revolucionarna 4D tehnologija stiže u Cineplexx Delta City!

15. novembar 2018.

Tvoj prvi MX4D bioskop uskoro u Beogradu! Cineplexx 4D Delta City će se od 15.novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji. Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata, koje proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Kiša, vetar, magla, mehurići, pa čak i sneg, samo su deo efekata koji će gledanje filma u jedinom 4D bioskopu u Beogradu učiniti nezaboravnim iskustvom, za sva čula.

Radovi u sali već su počeli, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su, holivudski blokbaster Venom, nastavak Fantastičnih zveri i sjajne animacije Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje i Grinč.

MX4D tehnologijaje višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Pripremite se da od 15. novembra osetite i gledate film čitavim telom, jedino u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.