Događaji

Druženje igrača Crvene Zvezde sa navijačima!

28. mart 2019.

Naši asovi izdvojiće deo vremena dan pred utakmicu 28. kola Superlige sa Mačvom, protiv koje ćete imati priliku da bodrite svoje heroje u subotu od 19 časova na Marakani.

Pre toga, u petak, svi koji požele da se upoznaju sa igračima srpskog šampiona moći će to da urade ispred TC „Delta City“ na Novom Beogradu od 12 sati.

Pored toga što ćete biti u prilici da dobijete autograme na specijalno personalizovanim karticama, kao i da se slikate sa fudbalerima, čeka vas i nešto do sada neviđeno.

Ispred tržnog centra biće postavljen specijalni stoni fudbal, takozvani ljudski stoni fudbal, u kojem će sami fudbaleri biti u ulozi igrača. Zvezdaši će tako moći da odmere snage sa njima i oprobaju se u ovoj nesvakidašnjoj igri.

Takođe, od 15 časova na istom mestu i u istoj ulozi naći će se i Zvezdine nade, odnosno fudbaleri iz Omladinske škole, sa kojima će navijači takođe imati priliku da se druže.

Zato postoji više razloga da dođete sutra i provedete deo dana sa vašim omiljenim igračima kako bi se napravila najlepša moguća uvertira za duel sa Mačvom.

Ulaznice za utakmicu koja je zakazana za subotu od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ biće u prodaji u petak (od 11 do 18 sati) i na dan meča od 10 časova do početka na blagajnama Marakane, i zato dođite najpre sutra ispred Delta Cityja, a onda i na Marakanu u što većem broju da pružite podršku crveno-belima na putu do duple krune.