Događaji

6. Vikend beba, dece i trudnica!

11. april 2019.

6. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA održaće se 20. i 21. aprila ( dani vikenda ) u centralnom atrijumu šoping-mola Delta City, od 10-22h. 

Manifestacija VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA, koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

Edukativni program na 6. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta i škole za trudnice i roditelje.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da prisustvuju brojnim edukativnim i kreativnim radionicama: Kurs prve nege novorođenčeta, Dobrodošli u porodilište, Tajne bebe, Važnost dodira i pokreta za bebe i decu, Progovaranje, Pravne dileme trudnica i mama.

Takođe, svi zainteresovani će imati priliku i mogućnost da se posavetuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije i korektivne gimnastike. Sve zainteresovane trudnice i porodilje koje imaju pravne nedoumice, imaće mogućnost da se posavetuju o svojim pravima.

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane.  Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 6. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

Organizatori događaja su  EVENT 1TO1 i  šoping-mol DELTA CITY.