Događaji

Osmomartovski Katapult U Delta Cityju!

06. mart 2018.

Specijalno osmomartovsko izdanje modne manifestacije Katapult, 131. po redu, biće održano od 07. do 11. marta 2018, od 10:00 do 22:00h, na centralnom atrijumu Delta City-ja.

Katapult poziva izlagače i posetioce na tradicionalno osmomartovsko druženje u t.c. Delta City, u okviru 131. Katapult festivala. Svi ljubitelji mode koji posete naš najlepši tržni centar moći će da uživaju u specijalnoj ponudi i maštovitim kreacijama naših dizajnera, na kojima je zadatak da iznova osvoje različite ukuse probirljive i zahtevne modne publike.

Izlagači ,,Katapulta’’ se izdvajaju po originalnom dizajnu, unikatnoj proizvodnji i kvalitetu radova, koji predstavlja najveći prioritet. Kroz Katapult je do sada promovisano više od 1000 dizajnera, i sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnog asesoara, nakita i garderobe.

Svi posetioci Delta City-ja imaće priliku da u okviru ove petodnevne modne manifestacije pogledaju i kupe izložene unikatne predmete po povoljnim cenama i time obraduju i sebe i drage osobe.