Događaji

Pet party u Delta Cityju!

24. jul 2018.

Tradicionalna žurka za sve kućne ljubimce, Pet party, 28. jula stiže u beogradski šoping mol Delta City.

 

Ove godine zabavi smo dodali i humanitarni i društveno odgovorni segment, jer svi koji su razmišljali i želeli da usvoje nekog psa, imaće priliku da se upoznaju sa napuštenim četvoronožnim drugarima o kojima brine Veterina Beograd. Od 10 časova posetioce će čekati okice, srećni repići i osmesi, koji poručuju da su puni ljubavi koju žele da vam poklone!  Možda je baš ova subota dan kada ćete svoj dom i svoj život upotpuniti novim prijateljem!

Takođe, ova žurka biće podređena deci, našim najslađim i najmlađim sugrađanima! Od 10.00 sati sa nama će biti i radionica “Plavi pas”, koja će i ove godine na zanimljiv i edukativan način deci približiti temu odgovornog vlasništva. Svaki mališan koji dođe može učestvovati u “plavoj” radionici, na kojoj će naučiti kako pravilno prići nepoznatom psu i kako se igrati sa lajavim prijateljima.

Druženje i zabava i odgovorno vlasništvo kao glavna tema ovogodišnjeg pet party-ja – to je ono što sve posetioce zasigurno čeka u Delta City-ju. Kako bi svi učesnici bili nasmejani i siti, pobrinuće se naši prijatelji iz Purine, koji će svakom pokloniti paketić iznenađenja! Dakle, baš svako ko dođe – otići će kući punih šapa.

Ono što je centralni događaj – glavna trka vernosti – počinje u 13h! Po prvi put ove godine proglasićemo najvernijeg psa, dodelićemo puno diploma, zahvalnica i opet – poklona! Zato pozivamo sve vlasnike kućnih ljubimaca i one koji to žele da postanu, da nam se pridruže na najvećoj letnjoj žurci za sve ljubimce, 28.jula u Delta Cityju. Prijave za dolazak su na sajtu www.petface.net