Događaji

Peti Dog Fest u Delta Cityju!

28. maj 2018.

Peti Sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog fest u organizaciji magazina Pas, održaće se i ove godine u atrijumu šoping centra Delta City u subotu 2. juna, u periodu od 10 do 20 časova

I ovogodišnja manifestacija imaće humanitarni karakter, a ove godine, na V Dog festu, svi posetioci moći će da udome sedam kuca iz gradskih azila JKP „Veterina Beograd“. U pet beogradskih prihvatilišta JKP „Veterina Beograd“ u svakom trenutku smešteno je više od 3.000 pasa. Od početka godine usvojeno je tek 417 nezbrinutih pasa, kako direktno iz prihvatilišta, tako i u okviru akcija usvajanja koje “Veterina Beograd” organizuje ili u njima posredno učestvuje. Nadamo se da će i naša manifestacija doprineti da što više pasa pronađe novi dom.

Revija nezbrinutih pasa

Na centralnom događaju, Reviji nezbrinutih pasa s početkom u 12 časova, crvenim tepihom ove prelepe pse prošetaće poznate ličnosti (novinari, voditelji, glumci, pevači) kako bi promovisali njihovo udomljavanje. Reviju će otvoriti direktor JKP “Veterina Beograd” Budimir Grubić.

Štandovi

Na štandovima izlagača moći ćete da dobijete besplatne uzorke hrane, grickalica i poslastica, da se upoznate sa opremom, igračkama, suplementima, kozmetikom, garderobom, uslugama za negu i zdravlje mezimaca… Izlagači će tokom celog dana svim posetiocima davati savete o ishrani i nezi naših najboljih četvoronožnih prijatelja, a pobednicima u svim kategorijama naših takmičenja dodeliće vredne poklon-pakete.

Zabavni program

Kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, kao i uvek do sada pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: moći ćete da porazgovarate s poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i Dečji kviz znanja o psima, izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenje Šiz friz, kao i Trku do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti izlagači.

SATNICA

10.30 Otvaranje manifestacije

12.00  Revija nezbrinutih pasa – poznati šetaju pse iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd” u cilju promocije udomljavanja nezbrinutih životinja

12.30 Razgovor s poznatima o njihovim ljubimcima

13.00 Prezentacija dresure pasa

14.00 Dečji kviz znanja o psima

15.00 Takmičenje Šiz friz

16.00 Izbor za najposlušnijeg psa

17.00 Trka do klope

18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa

INFO I PRIJAVE

Svoje mezimce ili mališane za takmičenja možete prijaviti mejlom na pas@petmagazine.rs ili putem fejsbuk stranice Pas – Vaš najbolji magazin. Potrebno je da dostavite vaše ime i prezime, ime mališana i/ili ljubimca i naznačite za koje takmičenje se prijavljujete.