Događaji

Svetski dan životinja u Delta Cityju!

01. oktobar 2018.

Veliki broj pasa i mačaka u Srbiji nikada ne oseti toplinu doma, i svoje dane provode na ulici ili u nekom od mnogobrojnih prihvatilišta za nezbrinute životinje.

Na Svetski dan životinja, 4. oktobra, kompanija Mars organizuje humanitarni i zabavni događaj za sve posetioce tržnog centra „Delta city”, u periodu od 17 do 21 čas. Dođite da se družimo, zabavimo, ulepšamo i fotografišemo. U atrijumu šoping mola „Delta city“ moći ćete i da udomite svog novog najboljeg prijatelja i da pomognete nezbrinutim životinjama. Za mališane smo pripremili zanimljive i kreativne radionice i uživanje sa životinjama. 

Kompanija Mars najveći je svetski proizvođač hrane i proizvoda za negu kućnih ljubimaca, pokrenuo je nedavno humanitarnu kampanju koja omogućava da brigom o svom ljubimcu pomognete i nezbrinutim životinjama. U periodu od 1. septembra do 31. oktobra svakom kupovinom Pedigree i Whiskas hrane za pse i mačke učestvujete u donaciji 20.000 obroka nezbrinutim životinjama Srbije koje borave u azilima “Riska”, “Džesika”, “Draževac” i gradskim prihvatilištima JKP “Veterina Beograd”.

Novinari redakcije magazina „Pas” i „Mačka” otkriće nam kada je i zašto 4. oktobar počeo da se obeležava kao Svetski dan životinja i ukazati nam na sve obaveze odgovornih vlasnika, a kompanija Mars uručiće poklon-vaučere predstavnicima azila. 

Dođite da zajedno proslavimo Svetski dan životinja. Bolji svet za naše ljubimce je i bolji svet za sve nas!

*Svetski dan zaštite životinja obeležava se 4. oktobra još od 1931. godine. Počeo je da se obeležava u Firenci, na konvenciji ekologa, i u to vreme ovaj dan se proslavljao kao dan Svetog  Franje Asiškog, sveca zaštitnika životinja i životne sredine.

 

**Delta City je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa