Događaji

Vikend beba, dece i trudnica u Delta Cityju!

07. septembar 2018.

5. VIKEND  BEBA, DECE  I TRUDNICA  održaće se  15. i 16. septembra (dani vikenda) u centralnom atrijumu Šoping mol-a Delta City, od 10-22h. 

 

Manifestacija VIKEND BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  se tradicionalno održava dva puta godišnje i predstavlja idealnu priliku za upoznavanje trudnica, roditelja i mališana sa proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

 

VIKEND  BEBA,  DECE  I  TRUDNICA  je namenjen svim roditeljima koji žele da se upoznaju sa vrhunskim BRENDOVIMA,  koji svojim proizvodima i uslugama pomažu i olakšavaju podizanje dece. Na Vikendu beba, dece i trudnica, očekuju ih fantastični popusti, promocije, degustacija proizvoda i pokloni.

 

5. VIKEND BEBA, DECE I TRUDNICA  podržaće YUMAMA,  u vidu medijskog pokroviteljstva i promocije događaja.

Edukativni program na 5. Vikendu beba, dece i trudnica podržaće i Udruženja patronažnih sestara i babica Srbije, demonstacijom prve nege novorođenčeta.

Svaka trudnica dobiće spisak potrebnih stvari za porodilište, spisak prve kupovine i poklone.

Trudniće i roditelji će imati mogućnost da prisustvuju brojnim edukativnim i kreativnim radionicama: Dobrodošli u porodilište; Značaj i tehnike dojenja; Baby Handling; nove tehnike masaže za decu i bebe.

Takođe, svi zainteresovani će imati priliku i mogućnost da se konultuju sa stručnjacima i dobiju korisne informacije iz oblasti pedijatrije, ginekologije, nutricionizma, stomatologije, psihofizičke pripreme trudnica, logopedije, matičnih ćelija, dermatologije i korektivne gimnastike.

 

Manifestacija će pored edukativnog dela, sadržati i  bogat zabavni program za bebe i mališane.  Nagradne igre i pokloni za bebe, zabava sa animatorima i klovnovima, baletske i plesne škole, pozorišta za decu i sportske aktivnosti.

 

Sve ovo, i još mnogo toga očekuje vas na 5. VIKENDU BEBA, DECE I TRUDNICA, a u cilju

promocije zdravog, srećnog i sigurnog odrastanja i uspešnog roditeljstva.

 

Organizatori događaja EVENT 1to1 i DELTA CITY.