BEBAKIDS Shoes
BEBAKIDS Shoes

Tradicijom dugom preko 25 godina, BEBAKIDS predstavlja najpoznatiji dečiji modni brend zastupljen na našem tržištu. Kada je dečija obuća u pitanju, spoj pažljivo izabranih materijala i najnovijih modnih trendova je ono što karakteriše kvalitet brendova kao što su Naturino, Geox, SuperFit, EMU Naturaly Australian, Primigi, Darkwood i Converse. BEBAKIDS je tu da svojom raznovrsnom ponudom odeće, obuće i aksesoara za decu, svakog mališana učini modernim i trendi.
Izbor odgovarajuće obuće za decu je od presudnog značaja, kako bi se omogućio pravilan razvoj dečijeg stopala.


Naturino je lider u proizvodnji dečije obuće preko 40 godina. U Naturinovoj obući, dečije stopalo je zaštićeno i ima dovoljnu podršku, a uz to se ne ograničava kretanje i rast stopala.


Falcotto je linija Naturino cipela za decu koja su počela da puze ili prave prve korake. Za uzrast dece od 9 do 18 meseci potrebna je odgovarajuća obuća kako bi lakše mogla da stanu na svoje noge i naprave prve korake.

GEOX je poznati italijanski brend obuće koja omogućava da stopala dišu i sprečava vodu da prodre unutar cipele. Ovo omogućava prirodnu termoregulaciju i stvara idealnu mikroklimu unutar cipele.


Superfit cipele su razvijene na saradnji sa ortopedima i pedijatrima uz nova tehnička i naučna saznanja. Kada deca uče da hodaju, potrebne su im cipele koje prate njihov razvoj. BEBAKIDS je jedini distributer Superfit obuće u Srbiji.


EMU Naturaly Australian je vodeći proizvodjač obuće od prirodne ovčije kože i vune. Ovčija koža je prirodna izolacija, ona diše čuvajući vaša stopala hladnim leti a toplim zimi. Ovčija koža otklanja 70% vlage i tako sprečava neprijatne mirise.

Lokal
Prizemlje - Lokal 159
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 3129 816