ID-hair
ID-hair

ID Academy (ex-Redken Academy) postoji vec sedam godina. Uspeli smo da za to vreme na nasem podrucju uvedemo nove standarde i kvalitet kada su u pitanju frizerske usluge. Sa posebnim zadovoljstom najavljujemo prvi u nasem lancu salona ID-Hair.

Tezimo da svakog dana budemo sve bolji i kvalitetniji i da svakom klijentu maksimalno posvetimo paznju.U naseem salonu pruzamo sirok asortiman frizerskih usluga i veoma prijatnu atmosferu. Najkvalitetniji preparati za kosu, ljubaznost i edukovano osoblje su nasi glavni aduti. Na raspolaganju Vam stoji preko deset nasih frizera i kolorista, a dobili smo poverenje i najpoznatijih ljudi iz naseg javnog zivota, kao i rad na mnogim modnim revijama, fashion week-u, editorijalima nasih najpoznatijih modnih magazina, snimanjima za reklame i filmove..

Na osnovu dugogodisnjeg iskustva u oblasti frizerskog posla ustanovili smo da je kljuc uspeha pre svega adekvatna edukacija. Kontinuirano usavrsavanje i pohadjanje strucnih seminara sirom sveta, pomaze nam da uvek budemo u toku sa svim novinama i pruza nam mogucnost da uvek odgovorimo na sve zahteve nasih klijenata.

Dobrodosli u ID-Hair!

Lokal
Prizemlje - Lokal 124a
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 3129 725