Oxette
Oxette

Oxette je grčki brend koji je aktivno uključen u oblast proizvodnje, distribucije i prodaje nakita, satova I ostalih modnih dodataka. Sa preko 25 godina iskustva, OXETTE je, ne samo u Grčkoj već I širom sveta izgradio snažnu poziciju. Brend je prvi put predstavljen u Atini 1998. Godine I tada je u veoma kratkom vremenskom periodu privukao pažnju globalnih potrošača.

Reč OXETTE nastala je od grčke reči OX što znači snaga, jačina I francuske reči ETTE – žensko, što opisuje da je napravljen za nezavisne, moderne žene, koje vole modu i koriste je da izraze svoju ličnost I stav.

Moderan i unikatan dizajn, cena i kvalitet su razlozi prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja sveta, a impresivnom spisku metropola u kojima se može pronaći njegova bogata ponuda, pridružuje se i grad Beograd, sa dva prodajna mesta.

Kolekcije OXETTE-a su kreacije koje sadrže nakit, satove i pribor koji je pažljivo dizajniran da bi ispratio balans između umetnosti I svetskih modnih trendova današnjice.

Ovaj delikatan nakit je izrađen od najčistijeg srebra, u sjajnoj kompoziciji sa 18karatnom pozlatom, ukrašen poludragim kamenjem, I kristalima.

Oxette ističe lepotu žene, na jedinstven način.

Više informacija na www.oxetteofficial.com

Facebook- Oxette Srbija

Instagram Oxette_serbia

Lokal
Prizemlje - Štand k18b
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:

011 3129-611

069 4803444