Labrador
Labrador

Labrador je u svet modne obuće zakoračio 1993. godine. Danas naš logo predstavlja prepoznatiljiv brend čiji se modeli odlikuju savremenim dizajnom, kvalitetnim materijalima i izuzetnom ručnom izradom.

Sa ciljem da proniknemo u potrebe savremenog muškarca, osmislili smo program muške obuće - od klasičnih elegantnih do savremenih sportskih modela. Ručna izrada od prirodne kože garantuje udoban i siguran korak, a proizvodnja u malim serijama obezbeđuje ekskluzivnost izbora naših kupaca.

U želji da uhvatimo korak sa sve dinamičnijim modnim trendovima, početnu ideju o savremenoj muškoj cipeli obogatili smo maštovitim linijama ženske obuće. Baletanke u živim bojama, elegantne cipele i udobne čizme posvećene su nežnijem, ali i daleko odlučnijem delu naših kupaca.

Svoju ambiciju da u domenu modne obuće postanemo sinonim udobnosti i prepoznatljivog ličnog stila, zaokružili smo pružanjem posebnih usluga - izradom cipela po meri, kao i izradom velikih brojeva - za muškarace do broja 50, za žene do broja 43.

Koračajte sa nama - Labrador.

Lokal
Prvi sprat - Lokal 236
prikaži na mapi

Kontakt
+381 11 3129 772

+381 64 6449 169