B:PM
B:PM

B.P.M. Export – Import d.o.o. je privatna kompanija osnovana 1988. godine u kojoj danas radi više od devedeset ljudi. Svrstava se među lidere na našem tržištu u domenu uvoza i distribucije ručnih satova najpoznatijih svetskih proizvođača na bazi ekskluziviteta .

BPM – Satovi i nakit u svom asortimanu ima svetske brendove: FOSSIL, ARMANI, DKNY, DIESEL, MICHAEL KORS, ADIDAS, BURBERRY, FESTINA, CANDINO, JAGUAR, SECTOR, MORELLATO, JUST CAVALLI, FORTIS, ENE, nakit brendova FOSSIL, DIESEL, DKNY, JUST CAVALLI, ARMANI, MORELLATO, kao i sunčane naočare FOSSIL.

U programu su i narukvice za satove od različitih materijala: kože, metala, gume, silikona - poznatog španskog proizvođača PIERO MAGLI.

U okviru firme postoji i specijalizovani servis koji pruža kompletnu uslugu u domenu održavanja i servisiranja svih satova iz ponude BPM – Satovi i nakit.

Dodatna podrška dosadašnjim i budućim kupcima su website http://www.bpmsatovi.com/ i Facebook stranica www.facebook.com/bpmsatovi, na kojima se nalazi kompletna ponuda i ažurni podaci o cenama, karakteristikama i opisu proizvoda.

Lokal
Prizemlje - Lokal 136
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 3129 712