Capsoul
Capsoul

Šoljicom tople kafe ili čaja najlepše je započeti dan. Kao što se započinje razgovor, kao što ljubav počinje, kao što počinje nova priča. Najlepše je podeliti taj trenutak sa nekim…i mi to želimo da podelimo sa vama. Naš Capsoul je novi brend čaja i kafe čija aroma predstavlja kombinaciju ukusa i mirisa koji čine savršen spoj kvaliteta, života, snova i ljubavi.
Njegovo poreklo je iz Barselone, a karakter mu je mediteranski. Zato svaki od naših proizvoda karakteriše vedra životna nota koja zrači sreću, optimizam i zajedništvo.
Mi verujemo da vredi videti onu dobru stranu života. Da je važno negovati ono iznutra, ne zanemarujući pritom spoljašnost. Mi volimo da je čaša do pola puna, pogotovo puna dobrog čaja ili kafe.
Naš moto je „Volim život toliko da…“. I važno nam je da u svakom trenutku do svih stigne poruka koju želimo da prenesemo. Poruka ispunjena ljubavlju i optimizmom, koja svaki dan podseća na one male stvari koje nas čine velikim.
Kada su kafe u pitanju, u ponudi imamo 10 ukusa, potpuno prirodnih i bez aditiva, a kaspule su izrađene od biorazgradivog materijala, te su 100 % sigurne i predstavljaju ekonomičnije rešenje za kafe ovog tipa. Čajevi mogu biti tri isto u kapsulama, ili u rinfuzi i upakovani u specijalnim najlonskim kesice piramidalnog oblika koje čuvaju svežinu najkvalitetnijih sastojaka, a u ponudi je čak 7 vrsta sa mnogo drugih prirodnih dodataka, poput cimeta, limuna, vanile, mandarine, šumskog voća, đumbira, ženšena,..
Uz to, u Capsoul radnjama možete kupiti i aparate za kapsule, koji Vam omogućavaju da za samo nekoliko sekundi uživate u odabranom ukusu čaja ili kafe! Naše kapsule su kompatibilne sa čuvenim Nespresso® sistemom.

Takođe, za istinske ljubitelje čajeva nudimo i bogat izbor pratećih, praktičnih asesoara za potpuno uživanje u ukusima ovog napitka, u toplini svoga doma.

KAFE I ČAJEVI NAPRAVLJENI PO UKUSE VAŠE DUŠE – CAPSOUL

Lokal
Prizemlje - Lokal 160a
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 63 726 86 11