Adidas
Adidas

Adidas je globalni dizajner, proizvođač i distributer sportske obuće, odeće i opreme, čija je misija da postane vodeći sportski brend na svetu. Najpoznatiji je po svojoj adidas Sport Performance liniji čiji je vodeći princip "Igraj za pobedu". Inspirisan motivacijom svog osnivača Adija Daslera, Sport Performance donosi strast za odličnim proizvodima za takmičare u svim sportovima, što im omogućava da budu brži, jači, fokusiraniji, hladniji i prirodni. U fokusu ove linije je pet ključnih kategorija: fudbal, košarka, trčanje, trening i svakodnevni boravak na otvorenom.
Za sve ostale koji vole da nose adidas u neobavezujućim prilikama tu je adidas Sport Style linija koja obuhvata dve grupe proizvoda. Originals grupa je autentični, legendarni sportski brend namenjen svakodnevnom nošenju u urbanim uslovima, sa porukom da treba slaviti originalnost. Modna grupa je definisana kao budućnost sportskih linija i uključuje Y-3, Porsche Design Sport, adidas SLVR i adidas NEO. Uz ove četiri linije adidas donosi autentični sportski izgled u punom sjaju namenjen za svakodnevnu upotrebu.

Brend adidas je deo adidas Grupe, korporacije koja obuhvata brendove kao što su Reebok, TaylorMade i Rockport. Više informacija na sajtu news.adidas.com.

 

 

Lokal
Prvi sprat - Lokal 214
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 60 0800 952