Concept & Hype
Concept & Hype

"CONCEPT & HYPE" Shirts and Shoes Multibrand Store

"CONCEPT & HYPE" je prvi multibrand store specijalizovan za prodaju košulja i obuće u Srbiji. Osnovan je 2012. godine pod imenom "Concept", kao ogranak preduzeća "Pro Domo System" d.o.o. iz Beograda. Dugogodišnje iskustvo u tekstilnoj branši dovelo je do ideje spoja odevnih komada onih koji imaju, a i vode računa o svom stilu.

Napravili smo naš koncept i specijalizovali ga za prodaju košulja i obuće. Najveći izbor na jednom mestu kako naših, tako i svetski poznatih brendova kao što su: GARINELLO, CAMICISSIMA MILANO, PIERRE CARDIN, KORIFEO...

U ponudi se nalazi i savršen propratni asortiman polo majica, džempera, pantalona, sakoa, jakni i svih aksesoara poput kravata, leptir mašni, dugmadi za manžetne, kaiševa i drugih...

Vremenom takodje, uvidjajući potrebe naših kupaca, širimo ponudu i asortiman i tako polako ali sigurno "CONCEPT & HYPE" postaje multibrand sa cornerima u kome će svako pronaći deo svog stila.

Uz ljubazno osoblje, lep ambijent i veliki asortiman po pristupačnim cenama, nadamo se da ćete i vi doći i naći baš ono čime ćete biti zadovoljni.

Čekamo vas!!!

CONCEPT & HYPE, koncept vašeg stila!

Lokal
Prizemlje - Lokal 162
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 3129 974