TUDORS
TUDORS

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Danas prestižan brend, nastao je u Turskoj pre tri godine kao mala porodična firma. U izuzetno kratkom periodu, ističući se prvenstveno kvalitetom i širokim dijapazonom dizajna, firma je postala poznata širom Evrope, a sada i u Srbiji.

Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne i kaiševe – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba. Ono što će najviše obradovati buduće posetioce TUDORS radnje su cene koje su više nego pristupačne.

TUDORS trenutno broji 140 radnji u Turskoj i preko 30 radnji u svetu. Brend je prisutan u Iraku, UAE, Poljskoj, Nemačkoj, Kipru, Srbiji (uključujući KiM), Makedoniji, BiH i Crnoj Gori. TUDORS je jedan od najboljih brendova među košuljama u Turskoj.
TUDORS je prisutan na srpskom tržištu od juna 2014. godine kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj. Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavlja se otvaranje radnji širom Srbije i Crne Gore. BJN je do sada otvorio 11 TUDORS radnji, od kojih je 8 u Srbiji i 3 u Crnoj Gori.

Posetite TUDORS radnju i na jednom mestu pronađite sve što Vam je potrebno da zablistate u svakoj prilici!

Lokal
Prvi sprat - Lokal 206
prikaži na mapi

Kontakt
Telefon:
+381 11 2203 701