Cineplexx bioskop
Cineplexx bioskop

Bioskop Cineplexx Delta City predstavlja deo velike evropske porodice Cineplexx multipleksa, čije je sedište u Beču. Cineplexx multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje vrhunski kvalitet zvuka.

Cineplexx Delta City ima ukupno 6 bioskopskih sala, od kojih je u čak pet moguće prikazivanje 3D filmova uz pomoć RealD 3D tehnologije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara,
Real D je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. Od novembra 2019. godine, bioskop Cineplexx Delta City pripao je prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji odobrenoj od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

Svakog utorka u bioskopu Cineplexx Delta City, u okviru akcije MOJ Cineplexx UTORAK, karte za projekcije se prodaju po sniženoj ceni.


Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko pet decenija iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx mrežu danas čini 50 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Prištini, Grčkoj, Rumuniji i Italiji, sa više od 300 bioskopskih dvorana. U bliskoj budućnosti je planirano otvaranje još četiri nova multipleksa. Sa oko 1.500 zaposlenih i godišnjim prihodom od oko 130 miliona eura u 2018. godini, bioskopi Cineplexx godišnje ugoste skoro 11 miliona gledalaca.

Lokal
Drugi sprat - Lokal 317
prikaži na mapi

Kontakt

Telefon:
+381 11 2203 400

Website:

www.cineplexx.rs